Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ για να γίνουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη (δυνητικώς) με προεξέχοντες τους ισραηλινούς συγκατοίκους μας (στον πλανήτη) ΕΛΛΗΝΕΣ, τρία (3) πράγματα μπορεί να σημαίνει:




ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ για να γίνουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη (δυνητικώς) με προεξέχοντες τους ισραηλινούς συγκατοίκους μας (στον πλανήτη) ΕΛΛΗΝΕΣ, τρία (3) πράγματα μπορεί να σημαίνει:
1ον Ότι τους εκφράζει, τους συμπληρώνει, τους γεμίζει, τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα από αυτό που ήδη είναι, πράγμα που σημαίνει ότι το να είσαι ΕΛΛΗΝ υποδηλώνει κάτι ποιοτικώς ανώτερον. ΑΡΑ, ούτε "ρατσιστές", ούτε "φασίστες", ούτε ΄"κακοί" "εθνικιστές", είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ. (Ποιός θα ήθελε αυτήν την "ρετσινιά" άλλωστε;;;)
2ον Ότι αισθάνοναι μεγάλη, μέγιστη ντροπή και αιδώ και θλίψη και απογοήτευση γι΄ αυτό που ήδη είναι και θέλουν να το αλλάξοιυν. ΑΡΑ, όντως έχουν την ρετσινιά (Και γι' αυτό θέλουν να την ξεφορτωθούν).
3ον Ότι υπάρχει συγκεκριμένη σκοπιμότης όπως η πληθυσμιακή-κοινωνική - εθνολογική αλλοίωσις.
Όποιος έχει μία 4η ή 5η εκδοχή ας μας βοηθήσει...


ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ...ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΗΛ. Η ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΓΟΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΥΚΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΙΝΕΖΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ......ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛ. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΜΩΣ......ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!! ΕΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου