Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μήνυση για εσχάτη προδοσία στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου διαβίβασε στο σώμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου


Posted by olympiada στο Μαρτίου 31, 2015

Το παρακάτω απόσπασμα είναι απο τα επίσημα πρακτικά της βουλής,που βρήκα στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου. Εσχάτη προδοσία ? Και δεν λέει κανένας τίποτα? Ποιοί είναι αυτοί? Και τι διέπραξαν ? Γιατί κανείς δεν μας ενημέρωσε?
Επίσης, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή στις 23 Μαρτίου του 2015, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος, 83 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής και 1 και 4 του ν. 3126/2003 που αφορά την «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», όπως ισχύει, ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν των από 18-8-2014 «Αναφορών-Καταγγελιών» και των από 5-11-2014 Υπομνημάτων που επέχουν θέση εγκλήσεων των Χαραλάμπους Καλογεράκη του Γεωργίου, του Αντωνίου Σαριδάκη του Μύρωνος, Ηλία-Θεοχάρη Τσικόγια του Γεωργίου και Γεωργίου Ερμή του Κωνσταντίνου, κατοίκων Ρεθύμνου Κρήτης, που αφορά όλα τα μέλη της πρώην Κυβερνήσεως για το φερόμενο ως τελεσθέν αδίκημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ. και 120 του Συντάγματος) κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σοφία - Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΓΙΝΕ "ΘΕΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" said

  1. Μήνυση έχει κάνει κι ο Δημήτρης Αντωνίου η οποία είναι θαμμένη στα συρτάρια της ΥποΤακτικής «δικαιοσύνης» κάποια αδέκαστη σφυριχτρούλα κάνει την δουλειά των υποτακτικών των τοκογλύφων.
    Και επί τη ευκαρία ας θυμηθούμε και μερικά πράγματα για την ΑΤΕ…

Γιώργος Γρυμπογιάννης said

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86Σ ΤΟΣΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΜΕΧΡΙ (ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ) ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    Προς: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ζωή Κωνσταντοπούλου (αρ.πρ.97/11.2.2015)
    Κοινοποίηση: Πρόεδρο Αρείου Πάγου (αρ.πρ.375/6.2.2015) (e-mail) 6 Φεβρουαρίου 2015
    ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86Σ
    Κυρία Πρόεδρε της Βουλής,
    Σύμφωνα με τον κατακτημένο νομικό πολιτισμό και όχι σύμφωνα με την προπαρασκευαστική πράξη ανενόχλητης τελέσεως μελλοντικών εγκλημάτων που συνιστά το άρθρο 86 του Συντάγματος (χαρακτηριστικό και όχι μοναδικό ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ σχετικό ποινικό αδίκημα: δωροδοκία των κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ από SIEMENS σύμφωνα και με την αμετάκλητη απόφαση Cs 402 Js 3943/09 του Ειρηνοδικείου του Μονάχου).
    Σύμφωνα με τις τρεις υπενθυμιστικές του Ισχύοντος Δικαίου συνημμένες επιστημονικές μελέτες(*) και όχι σύμφωνα με τις μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ιδιοτελώς προσφερόμενες κακές ερμηνείες και πρακτικές που υποστηρίζουν την αντισυνταγματικότητα μεν, αλλά ταυτόχρονα επιβάλλουν την κατά κράτος κυριαρχία του άρθρου 86Σ έναντι ολοκλήρου «του υπόλοιπου» Συντάγματος :
    Η Βουλή των Ελλήνων οφείλει κατά αντικειμενική ερμηνεία του άρθρου 86 παρ. 1 του Συντάγματος, να επιστρέψει ΑΜΕΛΛΗΤΙ στον Άρειο Πάγο προς εξέταση κατά πλήρη και αποκλειστική αρμοδιότητα αυτού (και ο Άρειος Πάγος να συνομολογήσει επ΄αυτής της υποχρέωσής του), όλες τις κατ΄άρθρο 86Σ δικογραφίες που αφορούν την εσχάτη μνημονιακή προδοσία καθώς και όλες τις δικογραφίες που σχετίζονται με αυτές της εσχάτης προδοσίας (μηνύσεις κατά της τρόϊκας, λίστα Λαγκάρντ, Υπόθεση Ρουμελιώτη, κλπ). Ο συσχετισμός αφορά και όπου τυχόν οι δανειστές «έχουν στο χέρι» κυβερνήσαντες βάσει στοιχείων.
    Αυτή η πράξη, θα σηματοδοτήσει την αποφασιστικότητα της νέας Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 για την ανεξάρτητη και ακριβοδίκαιη λειτουργία της πολύπαθους Ελληνικής Δικαιοσύνης (όπου επικρατούν αποδεδειγμένες και πλειστάκις καταγγελμένες ιδεολογικού ή άλλου ποινικού χαρακτήρα ασυμβατότητες, οι οποίες σας έχουν διαβιβασθεί με τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία).
    Αυτή η πράξη, θα σηματοδοτήσει τη θέληση (ή όχι) αυτής της Βουλής, να εναρμονισθεί με όλους τους δικαιϊκούς και δικονομικούς κανόνες με την Έκθεση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ (United Nations A/HRC/25/50/Add.1 General Assembly 27 March 2014), η οποία διαπιστώνει καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην μνημονιακή Ελλάδα και απαιτεί: Διεξαγωγή ενός ανεξάρτητου, διαφανή και συμμετοχικού λογιστικού ελέγχου του χρέους της, προκειμένου να προσδιορίσει την προέλευσή του, να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για το χρέος.-
    (*)1.Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κου Ανδρέα Δημητρόπουλου, 17 Ιουλίου 2014, σε συνδυασμό με 2.ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 16 Ιουλίου 2014 του ιδίου, δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του, http://andreasdimitropoulos.blogspot.gr/ .
    3.Επιστημονική μελέτη του Δικηγόρου κου Δημητρίου Κουκιώτη: Ποινική ευθύνη των Υπουργών και άρθρο 86: μια «αντισυνταγματική διάταξη του Συντάγματος». Δημοσιευμένη στην ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Τεύχος 8-9/2010.Ακολουθεί σύνοψη των ως ανω συνημμένων.
    Ο έχων γενικό έννομο συμφέρον αλλά και ειδικό ως καταγγέλλων στις εις χείρας σας:α)δικογραφία IA 2012/19806 επισυναφθείσα στην. β)δικογραφία της αρχικής καταγγελίας μου εσχάτης προδοσίας 24/3/2011…. (george.griboyiannis@gmail.com)

Γιάννης Κάκανος said

    • Καλησπέρα στους διαχειριστές και τη διεύθυνση του site καθώς επίσης και σε όλο το αναγνωστικό κοινό. Η περίπτωση αυτή έφερε στη σκέψη μου την εδώ και πολλά χρόνια δημόσια πρόσκληση για συζήτηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και αργότερα τη μήνυση που του υπέβαλα για την διαφθορά με τα κρατικά οχήματα (μέσα και της αστυνομίας) που κυκλοφορούν παράνομα, εφοδιάζονται με καύσιμα παράνομα, επισκευάζονται επίσης παράνομα μ’ εκατοντάδες να έχουν ρόλο Ι.Χ. και το κακό συνεχίζεται ακόμα και όπως πάει θα συνεχιστεί για πάντα…. Συγχαρητήρια στους μηνυτές…. Περισσότερα θα διαβάσετε με επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μαςhttp://www.eparxiakofos.gr

ΜΑΧΗΤΗΣ said

  1. Να γιατι τρεμουν τα καθικια!
    ειδαν για πρωτη φορα..
    οτι δεν υπαρχουν θεοι στην ελλαδα…
    τρεμουν οι προδοτες…
    μη..μαθουμε..
    μη ξυπνησουμε..
    μη τους αναγκασουμε με νομο
    να απολογηθουν!
    Γθιατι ξερουν οτι δεν …γλυτωνουν!
    Ξερουν οτι τους περιμενει το Γουδι…
    κρεμαλες μου….και φτυσιμο της Ιστοριας!

M said

  1. Αν πράγματι αυτή η κυβέρνηση προτίθεται να ξεσκεπάσει όλη τη βρωμιά, τότε οφείλουμε να βοηθήσουμε και να τη στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας!

Porcupine said

  1. ki oli i hrysi aygi mesa prodotes ante na ta peis me tous pakides lamogio

Λετε said

  1. λετε γιαυτο η κοντρα με τη Κωνσταντοπουλου;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου