Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου λατρεύει τους Ιουδαίους και μισεί τον Ελληνικό ήλιο και πολλά άλλα ελληνικά

Ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου λατρεύει τους Ιουδαίους και μισεί τον Ελληνικό ήλιο και πολλά άλλα ελληνικά

Θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι ο Πολωνός…λέμε τώρα, Ντόναλντ Τούσκ, μεταξύ Δωδώνης-Δελφών-Ακρόπολης και Σιών….προτιμά την Σιών.
Ηγήτωρ…ξανα λέμε τώρα, ενός κράτους για χάρη του οποίου η Ευρώπη υφίσταται την καπιταλιστική και μπολσεβικική κατοχή επι 60 χρόνια η οποία κλιμακώνεται με μετακινήσεις και εισόδους μη ευρωπαικών πληθυσμών εις βάρος μας, έχει το θράσος να ομιλεί κατά της Ελλάδος.
images
Διαβάστε:
Ο Πολωνός πολιτικός επέλεξε να εστιάσει στον ελληνικό ήλιο έπειτα από λογοπαίγνιο που έκανε η δημοσιογράφος που του έθεσε την ερώτηση.
Η πλήρης ερώτηση ήταν: «Πολλοί λαοί της Ευρώπης αντιδρούν για την πολιτική σας έναντι της Ελλάδας και λένε πως αν “σβήσετε” τον ελληνικό ήλιο θα “σβήσετε” και τον ήλιο της Ευρώπης».
Αρχικά ο κ. Τουσκ αστειεύτηκε λέγοντας: 
«Να σας πω την αλήθεια, έχω πάει αρκετές φορές στην Ελλάδα, και παρ” ό,τι την αγαπώ ως χώρα, νομίζω ότι ο ήλιος της είναι υπερτιμημένος. Καίει πολύ -εγώ έπαθα εγκαύματα απ” την ηλιοφάνεια ένα καλοκαίρι- και νομίζω πως είναι λίγο επικίνδυνος, ακόμα κι αν φοράς αντιηλιακό. Ο καρκίνος του δέρματος παραμονεύει.»
Η ισπανίδα δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτησή της, και ο κύριος Τουσκ εμφανώς ενοχλημένος είπε: «Αν το επιλέξουν οι Έλληνες να μην πληρώσουν όσα χρωστούν, ας κρατήσουν τον ήλιο τους, να δούμε αν θα μπορέσουν να χορτάσουν μ” αυτόν. Σε ό,τι με αφορά» κατέληξε, «μπορούν να πάρουν τον περίφημο ελληνικό τους ήλιο και να τον βάλουν εκεί ακριβώς που ξέρουν.»
Στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου, όπως μεταδίδει η Ντόιτσε Βέλλε, ακούστηκαν μερικά γέλια αλλά κυρίως φωνές διαμαρτυρίας απ” τους δημοσιογράφους.
Σε ανάλογο σχόλιο για το Ισραήλ, ήδη θα είχε ξεσηκωθεί παγκόσμια διαμαρτυρία.
Οι ΗΠΑ, θα ομιλούσαν για κίνδυνο της δημοκρατίας στην Ευρώπη, ενώ άπαντες θα έσπευδαν να καταδικάσουν το εκκολαπτόμενο αυγό του φιδιού που φέρνει μνήμες ολοκαυτώματος….. Όμως τέτοιες δηλώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν διότι,  όπως μαθαίνουμε απο την ΒΙΚΙΠΙΝΤΙΑ, ο τύπος ανήκει σε κάποια προφανώς χαζαρική μειονότητα και όπως λέει η φυλή του αγαπά ιδιαίτερα τους Ιουδαίους :
Tusk belongs to the Kashubian minority in Poland. In an interview with the Israelinewspaper Haaretz in December 2008, Tusk compared his own family history to the Jewish experience, describing the Kashubian minority as a people who, «like the Jews, are people who were born and live in border areas and were suspected by the Nazis and by the Communists of being disloyal
Capture
Με λίγα λόγια ξέρει που γλύφει και ξέρει που φτύνει……
Aκολουθεί ολόκληρη κουστωδία γλοιωδείας προς το Ισραήλ  ΕΔΩ, όπου ο πρόεδρος , ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να υπάρξει πολωνικός πολιτισμός χωρίς ιουδαικό….είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρξει χωρίς ελληνικό…..
Capture
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε η ΕΥΡΩΠΗ είναι σε σίγουρα ευρωπαικά χέρια και βαδίζει προς την ολοκλήρωση.
download
Ακολουθούν μερικές ακόμα φωτογραφίες του Ευρωπαιστή προέδρου…εμείς απλά θα πούμε ότι καρδιά του καθενός είναι εκεί που είναι και ο θησαυρός του και μάλλον ο θησαυρός του Ντόναλντ…δεν είναι στην Ευρώπη.
z5104251Q,Donald-Tusk-ucisza-dziennikarzy--ktorzy-towarzyszaDonald-Tusk-Chabad-WesternWall

Εμείς με την σειρά μας…επειδή το Ισραήλ είναι συμμαχος χώρα, καλό θα ήταν, μια και εμείς είμαστε ανίκανοι για κάτι τέτοιο, να ζητήσουμε απο τους Ιουδαίους φίλους….να του τρίξουν λίγο τα δοντάκια…. Έτσι για να γίνει και ένα  test drive της φιλίας μας, αφού οι φίλοι…στα δύσκολα φαίνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου